≫ 

Kako napraviti idealan "srednje pečeni" biftek kod kuće?

 ≫ 

Srednje pečen - ili "medium rare" biftek - sigurno predstavlja najbolji komad mesa koji može da se nađe u tanjiru. Trebalo bi da znate sami da ga spremite!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Komarac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Koko-shaneer

    25. novembar 2016 | 14:09

    Ako se dobro pristedi i smanjim deficit narednih 12 meseci, kupicu meso. Pa nek ide zivot.

  • Komarac

    25. novembar 2016 | 12:49

    Pa kako ga , jesti dok je vruc?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA