≫ 

Orijentalni plavi patlidžan u kiselom sosu

Ovaj specijalitet turske kuhinje mogu da spreme i neiskusni kuvari...

  • 0

Potrebno je

- osam plavih patlidžana

- dve čaše jogurta

- listići bosiljka

- šolja ulja

- so

Priprema:

Oprane patlidžane iseći po dužini, posoliti i ostaviti desetak minuta da se ocede. Pržite ih zatim na vrelom ulju i ređati u posudu, preliti jogurtom i posuti listovima bosiljka. Zapeći nekoliko minuta na umerenoj temperaturi.

Foto-ilustracija:  pixabay.com

Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA