≫ 

POSNO! Kupusnik od tankih kora i pirinča

Da li znate da kiseli kupus ne služi samo za salatu i sarme?

  • 0

Sastojci:

- 500 g gotovih tankih kora za pitu

- jedna veća glavica kiselog kupusa

- so

- biber

- ulje

- pola šolje obarenog pirinča

Priprema:

Kiseo kupus oprati i iseckati sitno. Staviti ga na ulje da se dobro dinsta. Kada je izdinstan(omekšao) posoliti, ako treba dodati mlevenog bibera po ukusu i obaren pirinač.

U podmazan pleh ređati kore. Svaku koru poprskati sa malo ulja, a svaku treću filovati. Poslednji red treba da budu kore. Pitu iseći na parčad i preliti je sa mešavinom ulja i malo vode. Peći na umerenoj temperaturi dok ne porumeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA