BATMAN ARKHAM KNIGHT: Savršen kraj čuvenog serijala (FOTO)

Svet koji je 20 puta veći u odnosu na prethodni, novi zlikovac po kome ovaj deo i nosi ime, kao i mogućnost vožnje Betmobila su samo neke stvari koje će poslednji nastavak ovog serijala sigurno učiniti i najpopularnijim

  • 3

Pre nekoliko dana najavljen je poslednji deo Arkham serijala video igara o Betmenu, pod nazivom Batman: Arkham Knight. Tada se pojavio prvi zvanični trejler, a evo i više informacija u vezi priče, kao i samom gejmpleju.

Svet u kome će se igra odvijati biće 20 puta veći u odnosu na prethodni, igrači će moći da voze Betmobil, a pojaviće se i novi zlikovac po kome ovaj deo i nosi ime.

Ne zna se previše o ličnosti i prošlosti Arkham Knight-a, ali se zna da je na njegovom kreiranju radio i čuveni DC Comics. Priča u poslednjem delu počinje 12 meseci kasnije u odnosu na prethodni. Scarecrow (Strašilo) je doveo Gotam u opasnost, jer će ispustiti toksični gas koji će njegove stanovnike dovesti do ivice ludila izazivajući najgore strahove u njihovim glavama.

Kako bi se to sprečili, iz Gotama je evakuisano 6.3 miliona stanovnika, što je nateralo zlikovce da krenu u pustošenje a na policiji i Betmenu je da to spreče. Vožnja Betmobilom kroz grad koji će biti ogroman je zaista odlična mogućnost, a fanovi serijala su oduševljeni.

Igrica će podsticati istraživanje kroz razne sporedne misije koje će značajno biti unapređene u odnosu na prethodne delove.

- Želeli smo da igrači dožive iskustvo epskih razmera igrajući poslednji nastavak Arkham serijala. Cilj ovog, kao i prethodnih Rocksteady naslova je da se igrači stvarno osećaju kao Betmen - izjavio je Rocksteady-jev brend menadžer Deks Džin.

Batman Arkham Knight još uvek nema datum izlaska, a pojaviće se za Xbox One, PlayStation 4 i PC.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    29. mart 2014 | 11:45

    Već sam preorderovao PS4 verziju.

  • Realnosti

    29. mart 2014 | 09:36

    Zapravo, mapa u ovoj igri je pet puta veća od one koju smo imali u "Batman: Arkham City". To je i dalje ogromno, ogromno prostranstvo u baš zato će Betmobil biti više nego bitan deo igre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA