LENOVO C460: Računar koji pomera granice (FOTO) (VIDEO)

Lenovo je još jednom pokazao svoju inovativnost i ekspertizu u stvaranju računara koji se izdvaja od konkurencije. Model C460 je "all in one" računar koji će svojim dizajnom, brzinom i kvalitetom osvojiti svakoga ko se nađe u njegovoj blizini

  • 6

Lenovo C460 je takozvani "all in one" računar koji je idealan za celu porodicu. U ekranu od 21,5 inča nalazi se kompletan hardver kompjutera pa zbog toga zauzima veoma malo mesta. Izgleda veoma lepo, dok u isto vreme pruža odlične mogućnosti.

Sa svojim elegantnim dizajnom, metalnim stalkom i odlično rešenim sistemom koji sakriva sve kablove, više ne morate da brinete oko nereda. Ovaj 21,5 inčni "all in one" računar će se savršeno uklopiti gde god da ga stavite.

Integrisani DVD čitač, stereo zvučnici sa "Dolby Advanced Audio" tehnologijom, i HDMI ulaz pružaju oštre i jasne vizuelne efekte, kao i besprekoran zvuk za punije i nezaboravno iskustvo kućne zabave. Ekran odličnog kvaliteta Full HD rezolucije pružiće fenomenalni doživljaj u svim multimedijalnim sadržajima, filmovima, fotografijama ili igricama.

Intel Pentium G3220T dvojezgarni procesor koji radi na 2,6 GHz, četiri gigabajta brze RAM memorije, hard disk od 500 gigabajta, i integrisana grafička kartica omogućavaju ovom računaru da u isto vreme bude veoma brz, ali i štedljiv. Memoriju za skladištenje podataka na Lenovo C460 moguće je povećati do dva terabajta.

Ovaj "all in one" računar poseduje  i najnovije USB 3.0 portove koji omogućavaju deset puta brži prenos podataka u odnosu na prethodnu verziju, ali i čitač memorijskih kartica, mikrofon, i HD kameru. Uz Lenovo C460 dobijaju se wireless tastatura i miš kako bi uživanje bilo kompletno.

Uz pomoć "Lenovo Rescue System" opcije brzo i jednostavno možete bekapovati i povratiti sve podatke.

Lenovo je još jednom pokazao svoju inovativnost i ekspertizu u stvaranju računara koji će pomeriti granice. Model C460 je pravi primer toga, i ovi računari bi mogli vrlo lako da postanu budućnost sadašnjih PC kompjutera. Lep, brz, kvalitetan su reči koje najbolje opisuju novi "all in one" računar iz Lenova, C460.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    27. maj 2014 | 14:33

    A cena (verovatno) prava sitnica!

  • Pejicev salas

    27. maj 2014 | 15:37

    Imam Lenovo tablet i odlicni su. Besprekorni. Sve pohvale, samo gazite, prvi kineski proizvod koji vredi.

  • store

    28. maj 2014 | 08:42

    Nije ni cudo sto na trzistu ima jako malo All in one modela posre iMaca. Apple je jednostavno nekoliko svetlosnih godina ispred na tom polju. Inace ovaj Lenovo kosta 600 funti. To je 1000$. Doodate jos 300 i imate iMac sa mnogo boljim procesorom, Iris Pro grafikom i vise rama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA