ZABAVITE SE I OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Veliki gejming turnir u TC Stadion

GamePub Organizacija, Gigatron i Tržni centar Stadion će organizovati multigaming turnir u 6 disciplina. Lokacija održavanja je hol TC Stadion u prizemlju u kome će biti postavljene dve arene. Spremljene su fenomenalne nagrade, dođite da se družimo 21. i 22. juna

  • 0

Pozivamo vas na veliki GamePub gaming turnir, 21. i 22. juna 2014. godine! GamePub Organizacija, Gigatron i Tržni centar Stadion će organizovati multigaming turnir u 6 disciplina. Dve discipline će biti za PC i četiri za PS3 konzolu. PC discipline su CS Global Offensive (CSGO) i Dota 2, dok su Playstation 3 discipline PES (1 na 1 i 2 na 2), kao i borilačka igra Tekken.

Gigatron je kao sponzor turnira obezbedio najsavremenije mašine, monitore i dodatne sadržaje koji će biti dostupni u toku trajanja turnira. Komapanija Steelseries je obezbedila nagrade za Dota 2 turnir, slušalice 5hv3, miševe Kana i gaming podloge. MSI kompanija je za turnir CSGO obezbedila robne nagrade u vidu grafičkih kartica koje su zastupljene među svim profesionalnim igračima.

Gigatron je spremio veliko izneneđenje. Desktop računar Intel Energy i monitor Acer G236HL su u trajanju turnira na promo cenama sa fenomenalnom uštedom. Desktop računar se prodaje po ceni od 55.990 (ušteda 4.000 dinara), a Acer monitor po ceni od 12.990 (3.000 dinara uštede). Rezervaciju ovih modela možete uraditi na ovom linku, gde treba da ostavite vaše kontakt podatke. Požurite jer su količine ograničene.

Po prvi put spremljen je i promo turnir pod nazivom GamePub Triatlon. Broj učesnika je 16, a ideja je da dva igrača okušaju svoje sposobnosti u tri igre. Igrač koji zabeleži pobedu u dve igre kvalifikuje se za nastavak. GamePub Triatlon igre su Dota2, CSGO i Quake 3.

Lokacija održavanja je hol TC Stadion u prizemlju u kome će biti postavljene dve arene. Steelseries Arena za igru Dota 2, i MSI Arena za CS GO turnir. Takodje u holu će biti postavljen stage na kome će biti odigravani najzanimljiviji turniri, a publika će sve mečeve moći da gleda na velikim televizorima i video bimu koji će biti postavljeni u samom TC Stadion.

Dođite da se družimo, očekujemo vas u subotu i nedelju u TC Stadion.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA