GIGATRON I BEATS: Pogledajte kako je bilo na predstavljanju Solo HD 2 slušalica (FOTO)

Uz dobru atmosferu Gigatron je predstavio odlične slušalice renomiranog brenda Beats By Dr Dre u petak, u SC Ušće. Održano je i karaoke takmičenje, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Srđan Moby Dick, Gorčin Stojanović i Sergej Trifunović. U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo

  • 1

Gigatron je ekskluzivno predstavio Solo HD 2 slušalice renomiranog brenda Beats By Dr Dre. Za sve ljubitelje muzike i kvalitetnog zvuka spremljeno je karaoke takmičenje koje se održalo u petak 20. juna u 16.30h u u Gigatron Megastore prodavnici u SC Ušće.

Specijalni gosti i žiri takmičenja su bili Srđan Moby Dick, Gorčin Stojanović i Sergej Trifunović koji su odlučili pobednika takmičenja, i ujedno se sjajno zabavili sa prisutnim gostima. Pobednik i ponosni vlasnik najnovijih Solo HD 2 Beats By Dr Dre slušalica je Vasilije Janković.

Družili smo se sa poznatima, dobro zabavili i nagradili najbolje. Beats Solo HD 2 slušalice su zvanično u prodaji, ekskluzivno u Gigatron prodavnicama!

Pogledajte atmosferu sa takmičenja i predstavljanja Beats Solo HD 2 slušalica:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA