Da li je ovo najbolji način za otključavanje telefona ikad? (VIDEO)

U pitanju je digitalna tetovaža koja se može zalepiti na bilo koji deo tela, a sve što bi trebalo da uradite kako bi otključali telefon jeste da ga prislonite blizu nje

  • 5

Iako danas postoje različiti načini za otključavanje pametnog telefona (skeniranje lica, otiska prsta, korišćenje šablona ili lozinki), ovaj je definitivno najbolji do sada. U pitanju je nalepnica (digitalna tetovaža) koja se zalepi na neki deo vašeg tela, a sve što bi trebalo da uradite jeste da telefon prislonite na nju kako bi se on automatski otključao.

Motorola se udružila sa kompanijom VivaLnk kako bi ovu ideju pretvorila u realnost. Digitalna tetovaža koja u sebi sadrži NFC čip trenutno je dostupna samo za Moto X pametni telefon. Ova nalepnica na telu može da ostane i do pet dana, otporna je na vodu, pa će tako tuširanje preživeti bez problema.

Moto X tetovaza

Pakovanje koje u sebi sadrži deset tetovaža košta 10 dolara, što je dovoljno za 50 dana. Mana svega ovoga je što ove nalepnice trenutno funkcionišu samo na već pomenutom Motorolinom Moto X smartfonu, pa se nadamo da će se uskoro pojaviti i za ostale popularne pametne telefone.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA