"Marvel" izbacio aplikaciju za 3D stripove

App za "uvećanu stvarnost" podrazumeva i da možete gledati komentare tvoraca, kao i crteže koji ne postoje u samom stripu

  • 0

Ako niste zadovoljni sa pukim čitanjem besplatnih digitalnih stripova koje je "Marvel" odnedavno počeo da poklanja uz kupljeni štampani primerak, ovaj gigant strip industrije dao je čitaocima koji koriste tablete još jedan razlog da se polako prebacuju na njih: "uvećanu stvarnost".

Uređaji koji rade na Androidu i iOS-u moći će da "uđu" u stranicu koristeći "Marvel AR" - "aurasma" aplikaciju koja je planirana da se lansira iz "Avengers vs. X-men #1" ovog aprila. Kada se pokrene sa kompatibilnim stripom, aplikacija vam otvara video sa komentarima tvoraca, dodatne crteže i interaktivne 3D modele najvećih heroja sveta.

Budite bez brige: standard "Marvelove" strip aplikacije neće biti promenjen - u stvari, dobija još jedan dodatak zabavnih stripova, "Marvel Infinite Comics".

- Pisci i crtači sada imaju potpuno nove alatke na raspolaganju koji će im omogućiti da redefinišu strip kao medij. Tehnološki napredak nam je omogućio da napravimo nove priče za jedan drugačiji medijum koje su zbilja istinski stripovi, ali će ih čitaoci doživeti na jedan potpuno drugačiji način, kao nikada pre - tvrdi glavni urednik ovog izdavača Aksel Alonso.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA