KAKAV FAN: Iznajmljuje devojku da bi skupio novac za iPhone 6 (FOTO)

- Delim devojku za novac. Jedna funta za sat, pet funti za dan i 50 funti za ceo mesec. Ukoliko ste zainteresovani, konektujte se na "wifi sharing master" hotspot da vidite devojku - piše u oglasu studenta iz Šangaja

  • 9

Apple fanatici širom sveta su poznati po tome da su u stanju da danima čekaju ispred prodavnice kako bi dobili najnoviji model iPhone-a. Međutim, jedan mladi Kinez otišao je korak dalje i u cilju da sakupi novac za "Šesticu", pokušao je da iznajmi svoju devojku.

Slike studenta iz Šangaja koji je na tabli napisao svoj oglas, preko noći su postali pravi hit na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

- Delim devojku za novac. Jedna funta za sat, pet funti za dan i 50 funti za ceo mesec. Ukoliko ste zainteresovani, konektujte se na "wifi sharing master" hotspot da vidite devojku - piše u oglasu.

Ovaj momak je takođe dodao kratku biografiju njegove devojke, težinu, visinu i objasnio da će kupac sa njom moći da ide na ručkove, uči, ali da neće biti seksa.

Nije poznato da li je neko prihvatio ovu ponudu, kao ni šta jadna devojka kaže po ovom pitanju. Ali, jedno je sigurno, Apple fanatici su definitivno "najgori" na svetu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA