Da li je moguće da ovako testiraju novi iPhone? (VIDEO)

Autori videa bacili su iPhone sa nekoliko kilometara visine, a ono što ih je iznanadilo je izdržljivost ovog telefona

  • 3

Od kako se na tržištu pojavio najnoviji iPhone 6 Plus, na internetu se konstantno pojavljuju razni video-klipovi na kojima ljudi pokušavaju da dokažu (ne)savitljivost najnovijeg Apple-vog proizvoda, ali i po koji "drop test" sa visine od 100 centimetara. Međutim, da li možete da zamislite šta će se dogoditi ovom telefonu ukoliko padne sa visine od nekoliko kilometara? Ovaj snimak će vam objasniti.

Let Apple-vog prvog fableta je omogućila ekipa koja na Jutjub kanalu RatedRR redovno objavljuje video-klipove raznoraznih eksperimenata, a upravo su oni i uspeli da ga nekoliko puta bukvalno demoliraju.

Kako bi ispitao stvarnu izdržljivost iPhone 6 Plus, Ričard Rajan je odlučio da skoči sa odelom sa krilima i da ga baci dok je još na velikoj visini. Da bi ga kasnije bez problema pronašao, prikačio je na poleđinu telefona GPS uređaj.

Nakon svoje završene avanture u vazduhu, kolima se odvezao do mesta na kom je locirao telefon i usledio je šok. Naime, nakon pada sa visine od nekoliko kilometara, jedino što se desilo telefonu iPhone 6 Plus jeste da se slomio displej, dok su sve ostale funkcije sasvim normalno radile.

Pogledajte video kako bi se i sami uverili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA