Najčudniji pametni telefoni koji su kao igračke! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je nova serija uređaja kompanije LG pod imenom Aka koji će imati digitalni karakter. Iako zvuči čudno, ovi telefoni dosta podsećaju na čuvene Tamagočije

  • 3

Kompanija LG rešila je da napravi pametne telefone srednje klase koji će se u potpunosti razlikovati od ostalih tako što će imati "karakter". U pitanju je linija od četiri uređaja pod imenom Aka, od kojih će svaki biti različite boje i imaće različit karakter kako bi privukao kupce.

Žuti telefon zove se Egi i zaljubljive je prirode, beli je Vuki i priča u žargonu, plavi je Soul i voli muziku i pivo, a rozi je Jojo i jedini je ženski lik u ovoj grupi, a ona veoma voli da jede hamburgere i pije koka-kolu. Svaki od ova četiri modela dolazi sa odgovarajućom futrolom koja pokriva oko tri četvrtine uređaja ostavljajući samo gornji deo otkriven. Kada je telefon u futroli, gornji deo ekrana će ostati uključen prikazujući oči koje će "razgledati okolo".

Izveštaji pokazuju da će korisnici moći da naprave selfi sa njima, otkriju priču koja se krije iza ovih telefona, ali i kupovati dodatne futrole koje će doneti nove likove.

Iako zvuči čudno, ugradnja digitalnog karaktera u telefon je interesantna ideja i pomalo podseća na čuvene Tamagočije. Što se tiče specifikacija ovih telefona, oni će imati ekran od 5 inča HD (720p) rezolucije, 1.2 GHz četvorojezgarni procesor, 16 GB memorije, 1.5 GB RAM memorije i bateriju od 2.610 mAh. Interesantno je to što će Aka telefoni koristiti isti laserski autofokus kao i LG G3.

Cena ovih telefona će biti oko 450 dolara, a prvo će se pojaviti u Južnoj Koreji. Nije poznato da li će se ovi interesantni smartfoni pojaviti i u ostatku sveta.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA