Sa ovom aplikacijom spavaćete bolje nego ikad pre (VIDEO)

U pitanju je aplikacija pod imenom Sleep Better koja je dostupna za iOS i Android, a ona će u toku noći pratiti koliko dugo ste spavali, efikasnost sna, a tu je i alarm sa velikim izborom različitih melodija

  • 3

Ukoliko imate problema sa snom, ili se budite nedovoljno odmorni, aplikacija pod imenom Sleep Better bi mogla da bude rešenje ovih problema. Ona će putem smartfona pratiti vaš san i sugerisati vam šta biste trebali da promenite, da biste se ujutru budili naspavani i orni za rad.

Pre nego što legnete uključite ovu aplikaciju i telefon stavite pored vas. Sleep Better će pratiti koliko dugo ste spavali, koji period u toku noći ste bili budni, a čak će voditi računa i o ciklusima sna. Korisnici sami mogu da upišu promenljive kao što je uneta količina alkohola i kofeina, da bi pratili na koji način oni utiču na san.

Ova aplikacija u sebi ima i alarm sa veliki izborom melodija, a svaki put kada se probudite možete da odgovorite na pitanje kako ste spavali i kakav vam je bio san, kako bi aplikacija mogla da vodi jedan vid dnevnika.

Veoma je zanimljivo koristiti Sleep Better, pa vam predlažemo da je isprobate. Aplikacija je besplatna, s tim što su određene funkcije dostupne tek ukoliko kupite punu verziju. Sleep Better je dostupna za iOS i Android, a možete je preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    18. novembar 2014 | 21:14

    Stavite ga pored sebe i ozračite se za ceo život..

  • Hercegovac

    17. novembar 2014 | 18:56

    Da me izraci ne hvala

  • pekar

    17. novembar 2014 | 21:19

    Ja kad udarim par domacih pre vecere pa i posle ne treba mi (a hik hik brp) ni jedan taj vas aligator BRP! pardon, aplikator da bolje spavam....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA