PIŠETE GLUPOSTI BIVŠIMA KADA SE NAPIJETE? Ovo će vas sprečiti da tu grešku ponovite (VIDEO)

Aplikacija pod imenom Drunk Mode će vam omogućiti da u odabranom vremenu blokirate mogućnost poziva i slanja poruka na rizične brojeve, kao i korišćenje Facebook-a i Snapchata

  • 2

Sigurno se svakome od nas barem jednom desilo da kada u sitne sate popijemo koju čašicu više, pozovemo ili pošaljemo poruku osobi kojoj to nikako ne bi trebalo. Iako nam se to tada činilo kao odlična ideja, ujutru se obično hvatamo za glavu i pitamo "Šta nam je to trebalo?". Međutim, aplikacija Drunk mode će rešiti ove problem jednom zauvek.

Američki student Džošua Enton napravio je pomenutu aplikaciju, a ona će vam omogućiti da u odabranom vremenu blokirate mogućnost poziva i slanja poruka na rizične brojeve, kao i korišćenje Facebook-a i Snapchata. Pored toga, Drunk Mode će podeliti vašu trenutnku lokaciju sa prijateljima, kako bi mogli da vas pronađu u svakom trenutku.

Još jedna lepa mogućnost ove aplikacije zove se Breadcrumbs. Oni najzaboravniji će korišćenjem ove opcije moći da pogledaju sve lokacije koje su posetili prethodne večeri, kao i tačno vreme.

Aplikacija Drunk Mode dostupna je za iOS i Android, a uskoro će dobiti i nove mogućnosti. Predlažemo vam da je instalirate jer ćete prilikom sledećeg izlaska morati da brinete jedino da ne izgubite telefon. Za iOS je možete preuzeti OVDE, a za Android OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrnogoraC

    9. decembar 2014 | 17:35

    Da su oni iz filma "Hangover" imali ovu aplikaciju hahaha

  • vule

    9. decembar 2014 | 18:30

    Ova aplikacija je glupost. samo je obrises i mozes opet da saljes poruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA