DA LI ĆE IMATI KONKURENCIJU? Stiže Samsung Galaxy S6 sa zakrivljenim ekranom

Spekuliše se da bi ime ovog uređaja moglo da bude Galaxy S6 Edge, a još uvek nije poznato da li će ga Samsung predstaviti u isto vreme kad i regularni Galaxy S6

  • 9

Internet je prepun informacija da će predstojeći Samsung Galaxy S6 dolaziti u dve različite verzije. Jedna će imati običan ravan ekran, dok će drugi koji se za sada naziva Galaxy S6 Edge imati zakrivljeni ekran.

Naime, sajt "SamMobile" iz izvora bliskih južnokorejskoj kompaniji, tvrdi da će Galaxy S6 Edge imati ekran koji će biti zakrivljen sa obe strane. Oznaka ovog uređaja je SM-G925, a još uvek nije poznato da li će ovaj uređaj zaista biti nazvan Galaxy S6 Edge, ili će Samsung smisliti neki novi naziv.

BIĆE NAJLEPŠI DO SAD: Ovako će izgledati Samsung Galaxy S6?

Prema informacijama od istog izvora, ovaj model će omogućiti korisnicima da aktiviraju bilo koju ivicu displeja, što će olakšati korišćenje i levorukim i desnorukim osobama. Još jedna nova funkcija koja će biti predstavljena na novom uređaju je Glance Lighting. Ona će osvetliti samo jednu stranu ekrana kada vas neko pozove ili primite neku drugu notifikaciju.

Procurele specifikacije Samsung Galaxy S6 smartfona?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Korisnici će moći da u Glance Lighting-u podešavaju određenu boju za svoje omiljene kontakte, pa će uvek znati ko je sa druge strane veze čim vide boju koja svetli na ivici ekrana.

Za sada nije poznato da li će Samsung predstaviti Galaxy S6 Edge u isto vreme kada i regularni S6, ali za to postoje velike šanse.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stole

    21. januar 2015 | 18:40

    Mogu da ga krive koliko hoće mislim da je Samsung odradio svoje na tržištu konkurenti izbacuju telefone koji su duplo brži lepši i boljeg materijala . Izbacuju modele ko da prave kolače Pozdrav od još malo pa bivšeg Samsung fana

  • Aleksa

    22. januar 2015 | 10:09

    Uz duzno postovanje prema Samsungu , inkrementalni napredak vise malo koga interesuje.... Svi telefoni su sada dovoljno brzi, dovoljno jakih procesora i dovoljno dobrih ekrana , da bi obavljali 98% nasih potreba ... Ostatak je 1% za prestiz, i 1% koji su valjda nuklearni fizicari, pa im treba brzi , jaci telefon... Neka pogledaju sustinu svoje najvece konkurencije , a to je Apple iPhone.. Nije poenta dobre prodaje samo u vecem ekranu i boljoj kameri ... bitan je i nacin na koji se implementira funkcija npr. slo-mo video , a i kao se ista izreklamira kao nesto jako kul i neophodno.. A jos bitnije i korak napred je : Apple Pay i Health opcije.. Sve ostalo , su samo ... obicne specifikacije.

  • Marko

    22. januar 2015 | 00:36

    Bice zlo od telefona....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA