Ovih 6 stvari može HTC One M9, ali ne i Samsung Galaxy S6!

Samsungov dizajn novih uređaja je zaista lep i elegantan, ali njima nedostaje prostor za MicroSD karticu kojom se može proširiti interna memorija. Ovo je samo jedna od razlika između Galaxy S6 i HTC One M9 smartfona

  • 76

Kompanija HTC predstavila je na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni svoju novu perjanicu, smartfon One M9. Ove godine konkurencija je veoma velika, jer je u isto vreme i Samsung predstavio Galaxy S6 i S6 Edge modele.

Međutim, postoje neke funkcije koje poseduje One M9, ali ne i Galaxy S6 i S6 Edge modeli.

Ovih 10 stvari može Samsung Galaxy S6, ali ne i iPhone 6!

Pogledajte šest stvari koje ima HTC One M9, ali ne i Samsung Galaxy S6.

PREDNJA ULTRAPIXEL KAMERA

HTC je zadnju UltraPixel kameru koju je posedovao One M8 model, ove godine na One M9 modelu zamenio senzorom koji ima 20 megapiksela. Međutim, UltraPixel tehnologija i dalje živi, ali ovog puta u prednjoj kameri. Ovo će omogućiti bolje selfije i u uslovima kada nema dovoljno svetla.

Foto: Flickr/Janitors Foto: Flickr/Janitors

BOOMSOUND STEREO ZVUČNICI

HTC-ovi telefoni su jedni od retkih koji imaju prednje dual stereo zvučnike smeštene oko ekrana. Međutim, ovo nije sve, jer One M9 u sebi ima ugrađenu i BoomSound tehnologiju koja omogućava glasan i kristalno čist zvuk iz malih zvučnika.

Ovo omogućava da HTC-ova One porodica smartfona ima najbolju reprodukciju zvuka na tržištu.

DUAL TONE LED BLIC

Ideja oko ove vrste LED blica je da se on sastoji od dve sijalice, jedne "toplog" a jedne "hladnog" osvetljenja. Kada slikamo kamerom oni se uključuju u isto vreme, što rezultuje u bolje balansiranoj i prirodnoj slici.

PODRŠKA ZA MEMORIJSKU KARTICU

Samsungov dizajn novih uređaja je zaista lep i elegantan, ali njima nedostaje prostor za MicroSD karticu kojom se može proširiti interna memorija. Sa druge strane, HTC One M9 i pored svog lepog dizajna podržava mogućnost proširenja memorije, dok Galaxy S6 i S6 Edge nemaju tu mogućnost.

Foto: Flickr/Janitors Foto: Flickr/Janitors

EYE EXPERIENCE SOFTVER

HTC je jasno poručio prošle godine da će se više fokusirati na kameru. Tako je ova kompanija do sada objavila HTC Desire Eye, RE kameru i EYE Experience softver. Ovaj softver će omogućiti superiornije praćenje lica (kamera može da prati četiri lica istovremeno), mogućnost fotografisanja prednjom i zadnjom kamerom istovremeno, ali i slikanje selfija koristeći glas.

FM RADIO

Ova mogućnost na Samsungovim modelima nedostaje još od Galaxy S4 smartfona. Uprkos Samsungovoj odluci da radio izbaci iz svojih smartfona, i dalje postoji veliki broj ljudi koji uživaju da slušaju muziku na ovaj način. HTC One M9 je zadržao ovu mogućnost za razliku od Galaxy S6 i S6 Edge modela.

Da li vam se više sviđa HTC One M9 ili Samsung Galaxy S6?

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr@g@n

    8. mart 2015 | 00:04

    Oba tel su na svoj nacin jedinstvena, glupo je da se uporedjuje na taj nacin. Onda treba da se kaze i to da S6 ima 2k ekran od 577 ppi, mnoogo je tanji od M9, wirelles i brzo punjenje, touch ID, opticku stabilizaciju slike, auto HDR.. nista od toga nema M9.

  • Vlada

    7. mart 2015 | 23:00

    S6 da nema mogucnost za memorijsku karticu? Znaci strasno. I to su poceli da kopiraju iphone. Bruka i sramota

  • TheSooN

    7. mart 2015 | 23:42

    Svaki telefon ima svoje mane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA