Podržite domaću igru Awakening of Heroes da izađe na Steam! (VIDEO)

Awakening of Heroes je za samo tri dana ušao među 30 najboljih igara na Steam Greenlight-u

  • 4

Domaća video igra Awakening of Heroes upravo je izašla na Steam Greenlight i ako prikupi dovoljan broj glasova, moći će da se preuzme sa ove popularne platforme za distribuciju video igara, potpuno besplatno.

Ukoliko želite da podržite ambiciozni projekat COFA Games tima iz Beograda, to možete uraditi jednostavnim glasanjem na AoH strani putem vašeg naloga na Steam-u. Awakening of Heroes je za samo tri dana ušao među 30 najboljih igara od ukupno 1750 naslova na Steam Greenlight-u.

Ljupka bakica manipulator, mesar sa alter-egom matematičara, seksi odžačarka, prgavi hipster, deka derdevil... Ovi naizgled obični ljudi polako bude svoje skrivene moći, a njihove proteze, eksplozivne torte, praćke i košobrani transformišu se u najmoćnija oružja. Ova neobična pojava, u naučnim krugovima poznata pod imenom Awakening of Heroes, neće zaobići ni vas.

TVORCI IGRE AWAKENING OF HEROES: Od fanova dobijamo najbolje ideje!

Foto: Promo Foto: Promo

Neimenovani izvor iz NASA otkriva nam da je za 'buđenje heroja' odgovorna grupa opasnih prestupnika, okupljena u organizaciju COFA Games. Naoružana tastaturama, miševima i maštom, pokrenuli su nezaustavljiv proces koji ozbiljno preti da običnu, predvidljivu svakodnevicu inficira neizlečivom dozom humora, zabave i uzbuđenja. Iako zvanični organi, po svaku cenu pokušavaju da zaustave Awakening of Heroes, virus igre se širi neverovatnom brzinom, prelazeći iz države u državu, sa kontinenta na kontinent.

Upoznajte AoH, atipičnu “Multiplayer Online Battle Arena” igru koja je upravo prezentovana na Steam Greenlight-u, gde čeka glasove domaće publike. Možete da pomognete ovom jedinstvenom projektu i tako što ćete pozvati vaše prijatelje da glasaju. Na taj način ne samo da ćete dobiti priliku da zaigrate desktop verziju igre, već ćete i doprineti razvoju gaming industrije na ovim prostorima, jer pojavljivanje na ovom globalnom marketu video igara svakako jača zainteresovanost gejmera širom sveta za igre koje dolaze iz ovog regiona.

SRPSKA IGRA HIT U ZAGREBU: Štand Awakening of Heroes najposećeniji na sajmu video igara!

Ukoliko želite da postanete deo AoH tima koji testira igru u alfa fazi, prijavite se na web sajtu igre. Tako ćete biti među prvim igračima sa ranim pristupom igri na Steam-u. Kad bude završena, imaćete priliku da na svojim desktop računarima, tabletima  ili na Facebook-u, odaberete omiljenog heroja i da, organizovani u timove, u realnom vremenu primenite svoje gejmersko iskustvo.

Foto: Promo Foto: Promo

Čak i ako nemate prethodno iskustvo sa ovim, prilično zahtevnim žanrom, nemojte da brinete. Jedna od osnovnih ideja COFA Games tima jeste da uzbudljivi MOBA svet približi široj populaciji gejmera.

- Iako u osnovi podseća na MOBA igre, Awakening of Heroes nudi značajne novine koje je čini jedinstvenom. Humor i lakoća igranja približavaju igru širokom spektru igrača koji traže kratke, opuštene i dinamične partije. Takođe, tu je i izgradnja naselja u prigejmu koja je u interakciji sa događajima u samoj areni. Zahvaljujući power up-ovima, igrači mogu neočekivano da promene tok igre. Ako na sve to dodamo i interakciju sa okolinom u ingejmu, na kojoj trenutno radimo,imamo kombinaciju koja još uvek nije viđena - objašnjava Nikola Mitić, vođa COFA Games tima.

Pored Steam-a, prva domaća MOBA igra moći će da se igra na bilo kom mestu sa Internet konekcijom, zahvaljujući integraciji sa Facebookom, koja će joj, uz desktop i tablet verzije dati bitnu prednost u odnosu na konkurenciju. Pored toga, Awakening of Heroes je integrisan sa Oculus Riftom, što omogućava igračima da iskuse čari virtuelne realnosti i zakorače u samu igru u ulozi posmatrača.

Pogledajte najnoviji trejler za AoH:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daki

    23. mart 2015 | 12:57

    Zanimljiva igra,odličan dizajn.Svaka čast!!!!Biće odlično videti našu igru na steam-u

  • Hohstapler

    23. mart 2015 | 12:18

    SJAJNO, jedva cekam da vidim neku od nasih igara na Steam-u. Imate moj glas momci! SRECNO!

  • 8in8a

    24. mart 2015 | 11:35

    Igrica je fenomenalna. Bas za opustanje i ne oduzima puno vremena. Bas ono zasto su igre i nastale ZABAVA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA