• 1

Ovi računari štede prostor i novac, a brzi su kao MUNJA!

Reč je o "Nuc mini PC" računarima koji se trenutno nalazi na akciji, u kojoj sve kupce očekuje i veoma koristan poklon

  • 1

"Nuc mini PC" računari su idealno rešenje za sve korisnike koji žele da uštede na prostoru, ali i na novcu koji ulažu bez da smanje efikasnost i performanse svog poslovanja.

Reč je o uređajima koje pokreće Intel Celeron procesor, a u zavisnosti od sopstvenih potreba možete se odlučiti za modele sa 2, odnosno 4 GB RAM memorije, hard diskom od 500 GB, a takođe sami možete odabrati model sa originalnim Windows 8.1 operativni sistemom ili bez.

Ovi uređaji se trenutno nalaze na akciji u Gigatronu. Gigatron je uz kupovinu "Nuc mini PC" računara spremio i poklon. Naime, uz VESA Mount bracket ove mini PC možete montirati na zadnji panel vašeg monitora i samim tim efikasno sakriti računar i uštedeti prostor.

Više informacija o samoj akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima