Da li u Srbiji postoji savremeno obrazovanje?

Savremeno obrazovanje je ono obrazovanje koje je nastavu i nastavna sredstva prilagodilo budućem vremenu u kojem će učenici živeti i raditi. Sve ostalo je prevaziđeno obrazovanje, odnosno obrazovanje za vreme koje je iza nas

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vlad
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vlad

    01. maj 2015 | 18:00

    Savremeno obrazovanje ne znaci samo uvodjenje savremene tehnicko tehnoloske opreme (sto je slucaj sa danasnjim retkim skolam koje su navodno presli na osavremenjavanje, a u stvari to su prazne price kompjuteri su deo namestaja ,i nekoriste se adekvatno u skoli , stoje i kupe prasinu ili pak se deca igraju na njima ...jedan od razloga je lobi kod autora i izdavaca udzbenika koji su na nivou 19. Veka ...) vec da se oprema koristi sto podrazumeva softvere za predmetnu nastavu koji su danas retki, neka vrsta cenzurisanja interneta, zabrana koriscenja igara i drustvenih mreza u skolama...jednom recjusve ono sto svi mi znamo da postoji ali ne smemo ili ne zelimo da priznamo,kazemo...

  • Zla devojčica

    01. maj 2015 | 11:37

    Ne, ne i ne. Završila sam ETS Nikola Tesla u Beogradu. Najgori unimeri, svaki drugi otpornik se zapali. Inače smer računari. Gradivo je obimno i prezahtevno za naše "ios" računare koje smo jedva palili i koristili. Profesori su neobrazovani i užasni pegagozi. Verujem da je u većini škola ovako. Niko od nas ne očekuje ništa od saveemenog obrazovanja, samo da se stvari normalizuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA