NJEGA ĆE POŽELETI SVI: Baterija mu traje do 20 dana i skroz je jednostavan za korišćenje! (VIDEO)

The Light Phone je konstruisan kako biste ga koristili što manje. Jednostavan je, malen i debeo tek 4 milimetara, a namenjen je onima koji žele "rezervu" za svoj glavni mobilni uređaj

  • 3

Današnji smartphone imaju reč "phone" u imenu, ali je telefoniranje samo jedan deo njihovih sposobnosti. Koristimo ih za mnoge, druge stvari, od surfovanja po internetu do gledanja filmova i igrica, što opterećuje našu bateriju, pa se često žalimo da nemamo energije za običan telefonski poziv.

Zbog toga se ljudi često odlučuju na kupovinu telefona koji imaju samo opcije telefoniranja i slanja poruka.

HOĆETE DA SMRŠATE? Ovaj tanjir će vam reći kada ste dovoljno jeli! (VIDEO)

Tu na scenu stupa The Light Phone, koji je konstruisan kako biste ga koristili što manje. Jednostavan je, malen i debeo tek 4 milimetara, a namenjen je onima koji žele "rezervu" za svoj glavni mobilni uređaj.

Opremljen je aplikacijom koja omogućuje prosleđivanje poziva upućenih na postojeći broj telefona. Baterija navodno traje i do 20 dana, što znači da gotovo uvek možete računati na njega kada vam presuši baterija na smartphone.

Autori The Light Phone sredstva prikupljaju putem crowdfunding platforme Kickstarter, a dosad su skupili 70.000 od ciljanih 200.000 dolara. Cena uređaja je 100 dolara, tako da će ga dobiti svi koji doniraju taj iznos. Očekuje se da će izaći u junu 2016. godine.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: thelightphone.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA