Ovih 7 aplikacija će vam vezu učiniti UZBUDLJIVIJOM! (VIDEO)

One su sjajan dodatak svakoj ljubavnoj romansi, bilo da želite da rešite problem u odnosu sa voljenom osobom, začinite seksualni život ili organizujete zajedničko vreme

  • 0

S obzirom na to da svi živimo užurbano, danas je potrebno pronaći nove načine kako bismo ostali bliski sa voljenom osobom, a aplikacije koje se nalaze u nastavku su savršeno rešenje za to.

Naime, sedam aplikacija koje ćemo vam predstaviti su sjajan dodatak svakoj ljubavnoj romansi, bilo da želite da rešite problem u odnosu sa voljenom osobom, začinite seksualni život ili organizujete zajedničko vreme.

Avocado

Ova aplikacija je odlična da parovi ostanu povezani i bolje organizuju zajedničko vreme. U njoj je moguće razmenjivati poruke, fotografije, uređivati zajednički kalendar i organizovati listu stvari koje morate da uradite. Avocado će vam čak poslati obaveštenje ukoliko je baterija vašeg partnera pri kraju, kako se ne bi brinuli što nije odgovorio na poruku.

Dostupna je za Android i iOS, a možete je preuzeti OVDE.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

SimpyUS

Reč je o zabavnoj aplikaciji koja će vam omogućiti savršenu organizaciju zajedničkog života. Ako se vi i vaš partner često nađete u situacijama da se nalazite na različitim mestima, oboje rezervišete ulaznice za isti film ili kupujete identične stvari, SimplyUs će biti vaš spasilac. Ona omogućava i stvaranje privatnog popisa stvari koje trebate da uradite zajedničkim snagama, razmenu fotografija i sinkronizaciju kalendara.

SimplyUS je dostupna za iOS i možete je preuzeti OVDE.

Between

Kreirajte svoj intimni prostor u kojem možete razmeniti i čuvati slike, glasovne poruke, stikere i animirane emotikone. Ova aplikacija dostigla je čak milion korisnika u prvoj godini postojanja, a njeni tvorci poručuju da je aplikacija naprosto neodoljiva i da kada jednom krenete sa korišćenjem, ostaćete joj verni. Between aplikacije je dostupna za Android i iOS, a možete je preuzeti OVDE.

Foto: Flickr/Arend Vermazeren Foto: Flickr/Arend Vermazeren

Fix a Fight

Ako se, kao i u svakoj vezi, desi da se posvađate sa partnerom, aplikacija Fix a Fight je tu da taj problem reši. Naime, ona sugeriše taktike za pomirenje, a uz to daje i savete o tome kako bi bolje izrazili osećanja i pokrenuli razgovore o stvarima koje vas muče. Ovo je besplatna terapija za parove. Fix a Fight je dostupan za iOS, a možete je preuzeti OVDE.

LokLok

Uz pomoću ove aplikacije možete razmeniti crteže i rukom pisane poruke koje će odmah postati vidljive na vašem ekranu, čak i da ne otključate telefon. Sa LokLok aplikacijom možete biti kreativni i iznenaditi vašu lepšu polovinu kada se najmanje nada. Dostupna je za Android, a možete je preuzeti OVDE.

Couple

Ukoliko se osećate usamljenim kada vaš parnter nije pored vas, Couple će vam omogućiti da uprkos tome osećate bliskost. Ona omogućava slanje poruka i fotografiji, a možete i podeliti kalendar sa obaveštenjima o važnim datumima kao što su godišnjice, rođendani... Aplikaciju je moguće zaključati lozinkom kako niko ne bi mogao da čeprka po njoj, a moguće je podesiti i da razmenjene fotografije automatski brišu. Couple aplikacije je dostupna za Android i iOS, a možete je preuzeti OVDE.

Dirty Game – Hot Truth or Dare (Sex Edition)

Začinite vaš odnos igrajući odraslu verziju igre Istina ili izazov. Kako i samo ime kaže, u ovoj aplikaciji birate da li želite da odgovorite na intimno pitanje ili ispunite izazov koji vam aplikacija zadaje. Aplikacija je preuzeta sa iTunesa više od 10 miliona puta i nudi pregršt zabave, viceva i izazova. Preuzmite je besplatno OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA