ROUDSTER: Ovako izgleda BMW kompjuterski miš

Gejmerski uređaj za čiji je dizajn konsultovan čuveni bavarski automobilski gigant ima otvoreni dizajn koji omogućava hlađenje uređaja, 11 posebnih dugmića, svetlosne efekte koje možete po želji podešavati i dolazi u "dijamantski" crnoj, "gvozdeno" beloj i "militarističko" zelenoj varijanti

  • 0

Nakon "tizera" sa početka godine, "Termaltejk" je zvanično predstavio novi "Level 10" proizvod za čiji je dizajn konsultovan sam BMW, i koji izgleda podjednako radikalno kao i prethodni modeli: ovaj je prvi u liniji gejmerskih gedžeta koji će uslediti.

Ovaj miš je napravljen sa ergonomikom na umu. Baza je od čvrstog aluminijuma za koji kompanija tvrdi da će obezbediti i dugotrajnost i istrajnost, pored otvorenog dizajna koji omogućuje strujanje vazduha čime se sprečava preterano zagrevanje.

Definitivno je potpuno drugačiji od drugih gejmerskih miševa i ne može se poricati da je u sam dizajn uloženo mnogo truda i sredstava. Poseduje mnogo dodatnih stvari, na primer ventilatori na gornjoj strani uređaja koji u kombinaciji sa otvorenom "školjkom" treba da obezbede da vam dlan bude hladan tokom sesije "Star Wars: TOR".

Od "tradicionalnijih" funkcija, tu je 3D upljavljač kojim podešavate visinu i ugao. Sve u svemu, postoji 11 dugmića, i svaki možete posebno da programirate. Miš koristi "8200DPI" senzor koji može da se podešava, i ima funkciju za zaključavanje mehanizma kojim se sprečava slučajno pritiskanje nekih dugmića.

Ako se odlučite na kupovinu ovog miša, moći ćete takođe da podešavate i svetlosne efekte, među sedam različitih šema.

Negde tokom ovog proleća će početi da se prodaje, ali još uvek nema podataka koliko će tačno koštati, a dolaziće u "dijamantski" crnoj, "gvozdeno" beloj i "militarističko" zelenoj varijanti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA