Da li je brži Android M ili iOS 9? Rezultati će vas sigurno iznenaditi! (VIDEO)

Google i Apple su već izbacili test verzije novih operativnih sistema, pa su ih mnogi fanovi već uveliko instalirali na svoje uređaje

  • 33

I ove jeseni nas očekuju nove verzije Android i iOS operativnih sistema. Ovoga puta reč je o iOS 9 i Android M verziji, koji će smartfone učiniti još pametnijim.

DA LI ĆE UNIŠTITI ANDROID? Apple predstavio novi pametniji iOS!

Google i Apple su već izbacili test verzije novih operativnih sistema, pa su ih mnogi fanovi već uveliko instalirali na svoje uređaje.

YouTube kanal "adrianisen" je objavio video-snimak u kojem je uporedo poredio brzine novih operativnih sistema na Nexus 6 i iPhone 6 pametnim telefonima.

Oba operativna sistema imaju svoje prednosti i mane, a koji od njih je brži pogledajte u video-snimku koji se nalazi u nastavku.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • acika

    26. jun 2015 | 17:20

    Nesto ste izostavili.. Objavite test kada su telefoni napunjeni slikama i podacima. iOS radi isto i pun i prazan, ako je i android uspeo u tome u ovoj verzji, skidam kapu.

  • a

    26. jun 2015 | 16:03

    Sta ce nas iznenaditi? Ios tata za android.... Napravite isti test za 6 meseci razlika ce biti jos veca

  • Luka

    26. jun 2015 | 22:26

    Pozdrav svima,imam iphone 5c i mogu reci samo da njie najskuplji i nije flagship model ali je brzi od vecine skupljih androida.Ne pricam napamet vec sam uveren u to sto pricam imao sam g2 koji sam zamenio za s5 zbog bagova ali i na s5 nije puno bolje dok je iphone 5c za cak 100e jeftiniji od s5 a mnogo mnogo je brzi i kvalitetniji u radu i kvalitetniji u izradi samog kucista,ekrana,kamere,zvucnika.... Preporuka za iphone jedina mana koju mnogi navode je velicina ekrana,ja se tu ne slazem jer je ekran sasvim sasvim dovoljan i potrebno je sat da se na to naviknete i vise necete pozeleti ni jedan drugi telefon osim iphona jedini koji se mogu porediti sa ovim fenomenalnim sistemoj jesu win. telefoni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA