ODMAH GA INSTALIRAJTE: Apple izbacio iOS 8.4 sa Apple Music-om (VIDEO)

Pored novog Apple Music striming servisa, iOS 8.4 takođe je popravio sitnije bagove koje je imala prethodna verzija ovog operativnog sistema

  • 3

Apple je juče, 30. juna tačno u 17 sati po našem vremenu, izbacio novu verziju iOS operativnog sistema za iPhone i iPad uređaje. Reč je o verziji 8.4 u kojoj je najveća promena novi muzički servis pod nazivom Apple Music.

SPREMA SE REVOLUCIJA: Apple počeo sa proizvodnjom novog iPhone-a!

Naime, korisnicima je na raspolaganju tri meseca besplatnog korišćenja kako bi isprobali ovaj muzički servis, a nakon toga će na mesečnom nivou morati da plaćaju 9.99 dolara kako bi nastavili sa korišćenjem.

Apple je u svoj striming servis ubacio na milione pesama raznih izvođača, a za sve one koji ne žele da plaćaju 10 dolara mesečno, na raspolaganju je i besplatna radio stanica Beats 1.

Sama aplikacija za muziku je takođe izmenjena, sa novim dizajnom i funkcionalnostima.

Foto: Flickr/LoKan Sardari Foto: Flickr/LoKan Sardari

Pored ove promene, iOS 8.4 takođe je popravio sitnije bagove koje je imala prethodna verzija ovog operativnog sistema. Update je težak oko 220 megabajta.

iOS 8.4 nije doneo neke veće promene kakve će doneti iOS 9 koji će se pojaviti na jesen, ali je ipak uneo osveženje na polju muzike. Nažalost, Apple Music nije dostupan u našoj zemlji.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA