Pomoću ove aplikacije smuvaćete Keti Peri i Lindzi Lohan!

Generalni direktor Tindera, Šon Rad, otkrio je da ovu aplikaciju za upoznavanje koriste poznate ličnosti među kojima su Džejmi Kenedi, Džoš Groban, Lindzi Lohan i Keti Peri

  • 0

Tinder je najpoznatija svetska aplikacija za upoznavanje, a ono što je začuđujuće je to što nju koriste i neke poznate ličnosti. Tim povodom, kompanija koja stoji iza ove aplikacije omogućila je verifikovanje profila, odnosno potvrđivanje da je sa druge strane osoba čija se fotografija nalazi na profilu.

Muvali su se preko četa, a onda su otkrili su nešto što ih je šokiralo!

Ova opcija je testirana nekoliko meseci u nazad. Na Tinderu se svakodnevno spoji 26 miliona ljudi.

Generalni direktor Tindera, Šon Rad, otkrio je da ovu aplikaciju koriste Džejmi Kenedi, Džoš Groban, Lindzi Lohan i Keti Peri. Međutim, njih su drugi korisnici uglavnom odbijali jer su mislili da se radi o lažnim profilima.

Zbog toga su čelnici Tindera rešili da omoguće verifikovanje profila. Ljudi će od sada videti štiklirani plavo-beli znak pored profila koji su verifikovani.

Još jedna od novina na Tinderu je mogućnost da aplikacija na osnovu otkucaja srca odredi da li vam se sviđa osoba prikazana na fotografiji. To podržavaju uređaji koji imaju ugrađen senzor za merenje otkucaja srca, kao što je Apple Watch na primer.

Tinder besplatno možete preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA