Samsung za 13. avgust sprema nešto REVOLUCIONARNO!

Događaj pod nazivom Galaxy Unpacked biće održan 13. avgusta u Njujorku, a na njemu će najverovatnije biti predstavljena dva dugoočekivana uređaja

  • 4

Južnokorejska kompanija Samsung je danas najavila predstavljanje novih uređaja koje će se održati 13. avgusta u Njujorku. Događaj pod nazivom Galaxy Unpacked najverovatnije će doneti dugoočekivane Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus pametne telefone.

Procurele prve fotografije Samsung Galaxy S6 Plus telefona. Da li vam se sviđa?

Predstavljanje uređaja iz Galaxy Note serije u avgustu je nešto novo za Samsung, s obzirom na to da su telefoni ove porodice uglavnom predstavljani u septembru.

Samsung sprema telefon koji će biti jak kao kompjuter!

Međutim, južnokorejski gigant se sve teže bori sa rivalom Apple-om, koji nove iPhone telefone takođe predstavlja u septembru. To je ujedno i glavni razlog zbog kog se Samsung odlučio da novi Note uređaj predstavi već u avgustu.

Očekuje se da će nova Samsungova perjanica Note 5 imati Super AMOLED ekran dijagonale 5.9 inča Quad HD rezolucije, 4 GB RAM memorije i USB Type-C konektor. Kućište je veoma tanko sa 7.9 milimetara, a spekuliše se da će baterija biti kapaciteta od 4.100 mAh.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    28. jul 2015 | 16:01

    Kako više telefon može biti spektakularan?

  • Neo

    24. avgust 2015 | 20:27

    Imao iPhone 4/5 presao na Note 4 i prezadovoljan.

  • RM

    2. avgust 2015 | 18:27

    Imam note 4 koje je na papiru u fullu ne prilazi mu ništa ali posle dva do tri meseca korišćenja počinju problemi usporio telefon baguje mislim telefon je i dalje super ali je koštao 800e koliko sam platio sad može da se uzme za 500 a novi note po ovome sto piše gore u tekstu je za nijansu bolji veća baterija i ram i možda će sočivo da stave iz s6 i to je to ne vredi te pare za koje će se prodavati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA