Da li će ove stvari UNIŠTITI iPhone zauvek?

Iako Apple ne prestaje da raste velikom brzinom, a iPhone je popularniji nego ikad pre, postavlja se pitanje da li će se stvari promeniti ove jeseni

  • 21

Činjenica je da je iPhone i dalje jedan od najpopularnijih smartfona na svetu. Svake godine u septembru prave se redovi ispred Apple-ovih prodavnica čim se pojavi novi model. Međutim, da li će tako biti i ove godine? 

Ovaj iPhone je "zabranjen" za muškarce. Evo i zbog čega!

Prošlogodišnju pojavu "Šestice" pratio je problem sa savijanjem, a neki od korisnika starijih modela iPhone-a njegovim korišćenjem mogli su i da poginu.

Prva stvar koja većini ljudi smeta je sigurno ogromna cena. Najnoviji iPhone-i u Srbiji koštaju oko 1.000 evra, dok kompletna proizvodnja uređaja Apple košta tri puta manje.

Još gora stvar je to što se mnogim korisnicima novog iPhone 6 Plus modela telefon bukvalno savijao u džepu. Zamislite da platite nešto toliko skupo i da vam se to još savije u džepu. Fanovi su zbog ovog problema bili i te kako ogorčeni na Apple.

Foto: Flickr/LoKan Sardari Foto: Flickr/LoKan Sardari

Da iPhone često nije bezbedan po život, pokazuje i primer Erika Džonsona iz Njujorka. Njemu je iPhone 5C iznenada eksplodirao u džepu i zbog toga je završio u bolnici sa opekotinama drugog i trećeg stepena veličine fudbalske lopte, a ovo nije jedini ovakav slučaj.

Jevgenija Sviridenko (24) iz Rusije poginula je prilikom korišćenja iPhonea u kadi, a postoje i oni kojima je punjač eksplodirao odjednom ili im se baterija nadula sama od sebe.

Pored svih ovih problema, korisnici iPhone-a 6, naročito žene, žalili su se da im ovaj telefon čupa kosu tokom pričanja.

Foto: Flickr/ Noodles and Beef Foto: Flickr/ Noodles and Beef

Kakvo će stanje biti ove jeseni i da li će iPhone mesto na tronu ustupiti nekom drugom telefonu ostaje nam da vidimo, a u međuvremenu radnici u Kini radiće bez slobodnog dana i neće spavati kako bi sve bilo spremno za verne fanove.

Da li ćete i pored svega ovoga kupiti novi iPhone?

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....................

    30. avgust 2015 | 19:43

    Hahah nista od toga a jos od iphone 3 koristim te telefone.. Svake godine dodam po 200 evra, prodam stari i kupim novi.. Problem mi je bio samo prvi kupiti, posle to ide lako.. Ko ima da izdvoji 200-300 evra godisnje za te namene, moze uvek uzeti nesto najnovije :)

  • мићко

    30. avgust 2015 | 20:10

    IPhone koristim od 2006-te i stao sam sa kupovinom posle 5-ice,jedino što me strašno nervira je punjač koji crkava ukoliko savijete kabl tako da sam već tri promenio

  • Litar

    31. avgust 2015 | 01:28

    Kanta u svakom pogledu za Samsunga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA