Od sada i korisnici iPhone-a mogu da koriste WhatsApp preko kompjutera!

Svi četovi biće automatski sinhronizovati, a da bi dopisivanje funkcionisalo neophodno je da internet na telefonu bude non-stop uključen

  • 0

U januaru ove godine WhatsApp je lansirao sajt za Android i Windows Phone uređaje preko kojeg je moguće dopisivati se kada sedimo za računarom. Međutim, ova opcija sve do sada nije postojala za iPhone zbog ograničenja koja programerima nameće iOS, ali je sada taj problem rešen, pa i korisnici iPhone-a mogu četovati preko bilo kog internet pretraživača.

MISTERIJA KONAČNO REŠENA: Evo da li se kaže Vocap ili Vacap!

Sve što vlasnici iPhone-a moraju da urade jeste da ažuriraju WhatsApp aplikaciju kako bi dobili podršku za WhatsApp Web.

Nakon toga, neophodno je da se na računaru otvori stranica WhatsApp Web koju možete pronaći OVDE, a zatim unutar same WhatsApp aplikacije otvoriti Settings (Podešavanja)/WhatsApp Web i sa ekrana očitati QR kod.

Svi četovi će se automatski sinhronizovati, a da bi dopisivanje funkcionisalo neophodno je da internet na telefonu bude non-stop uključen.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA