Direktor Google-a nosi IPHONE, a kada vidite zbog čega to radi, sve će vam biti jasno!

Erik Šmit je na Startup Fest događaju u Amsterdamu rekao publici da pored Samsung Galaxy S7, njegov arsenal smartfona uključuje i iPhone 6s model

  • 12

Direktor Alphabet-a koja je matična kompanija Google-a, Erik Šmit, nakon što je u martu uhvaćen sa iPhone-om u ruci, priznao je da pored Androida koristi i ovaj telefon.

BAZEN, TERETANA, MASAŽA: Ovako Google motiviše svoje zaposlene!

Još 2009. godine Šmit je uhvaćen kako fotografiše Blackberry telefonom, a to je bilo nekoliko meseci pre objave Android 2.0 platforme unutar Motorola DROID telefona.

Šmit je 2013. godine napisao vodič koji će pomoći iOS korisnicima da pređu na Android, pa je njegovo korišćenje iPhone telefona tim čudnije.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Erik je na Startup Fest događaju u Amsterdamu rekao publici da pored Samsung Galaxy S7, njegov arsenal smartfona uključuje i iPhone 6S model. Njegova poruka je da mu to omogućava da vidi šta konkurencija radi, a ne treba zaboraviti da Google ima brojne iOS aplikacije koje Šmit želi da prati s vremena na vreme.

On je još dodao i da je kod Samsungovog telefona bolja baterija, kao i da to znaju i korisnici iPhone-a.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: Phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA