BEOGRAD JE OVOG VIKENDA CENTAR SVETA: Najveći WordPress stručnjaci stižu na ovogodišnji WordCamp Belgrade

Karte za WordCamp Belgrade 2016 su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 18,5 dolara, odnosno 2.000 dinara, putem PayPal servisa

  • 0

Beograd će ovog vikenda biti stavljen na mapu sveta jer se 4. i 5. juna održava WordCamp Belgrade 2016, najveća WordPress konferencija u regionu, koja je podržana od strane WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme.

U Beogradu održana prva regionalna WordPress konferencija!

Subota 4. jun predviđen je za stručna predavanja i novine iz oblasti WordPressa, dok je nedelja 5. jun osmišljen kao WordPress Contributors Day u okviru kojeg će biti održane besplatne obuke i radionice, kao i doprinos samoj WP platformi. Contributors Day dešava se u prostorijama Devana Technologies, Trg Republike 5.

Foto: Ivan Gatić Foto: Ivan Gatić

Karte za WordCamp Belgrade 2016 su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 18,5 dolara, odnosno 2.000 dinara, putem PayPal servisa (http://belgrade.wordcamp.org/2016/tickets/), a ukoliko niste u mogućnosti da koristite PayPal, organizatore možete kontaktirati na wordcamp@wpserbia.rs.

WordPress Srbija je neprofitna zajednica nastala sa ciljem okupljanja programera, developera i WordPress entuzijasta na jednom mestu, popularizacije WP platforme i njenog boljeg razumevanja. Ova organizacija je do sada organizovala ukupno 13 okupljanja tokom tri godine postojanja.

Foto: Ivan Gatić Foto: Ivan Gatić

Kupovinom karte obezbeđen je ulaz na konferenciju prvog dana, ručak, grickalice i kafa tokom celog dana, pristup radionicama i obuci u nedelju, kao i ulaz na žurku koja je predviđena za subotu uveče.

Pored prodaje karata otvoreni su i pozivi za predavače i sponzore, a više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije http://2016.belgrade.wordcamp.org. Hashtag konferencije je #wcbgd.

Foto: Ivan Gatić Foto: Ivan Gatić

Podsetimo, WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 25 odsto svih svetskih sajtova, kao što su The New York Times, The Time, open.NASA, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA