NOVI IPHONE SE NEĆE ZVATI ONAKO KAKO SU SVI MISLILI: Ovo niko nije očekivao!

Prema dosadašnjim glasinama, novi iPhone zaista neće doneti neke revolucionarne promene, kao što se to očekuje od modela koji predstavlja početak nove generacije

  • 2

Čuveni tviteraš Ivan Bles (@OnLeaks), poznat po otkrivanju informacija o novim uređajima pre nego što se oni pojave, otkrio je da se sledeći iPhone možda neće zvati iPhone 7. Prema njegovom mišljenju, ovogodišnji model čuvenog telefona mogao bi da pripada šestoj iPhone generaciji.

NOVI IPHONE ĆE IZGLEDATI ISTO KAO AKTUELNI MODELI: Velike promene stižu tek SLEDEĆE GODINE!

Blesovi tvitovi se odnose na izveštaj "Wall Street Journal-a" koji se pojavio ranije u junu, a koji tvrdi da će Apple promeniti svoj takozvnai "tick-tock" ciklus izbacivanja uređaja, gde je nova generacija sa promenjenim dizajnom "tick", a poboljšana verzija iste generacije "tock".

Prema dosadašnjim glasinama, novi iPhone zaista neće doneti neke revolucionarne promene, kao što se to očekuje od modela koji predstavlja početak nove generacije. Ako se glasine ispostave kao tačne, ovogodišnji iPhone će imati sličan dizajn kao i iPhone 6, odnosno 6S.

Ostale glasine spominju da će novi iPhone imati redizajnirane linije antena, dual-kameru na Plus modelu, kao i da će 3,5mm ulaz za slušalice biti uklonjen, pa će se umesto njega koristiti "lightning port". Takođe, očekuje se i nova crna boja kućišta.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egzekijel Blooff

    28. jun 2016 | 15:45

    Ne mogu da verujem! Pa ovo je gora vest od neotvaranja poglavlja 3956 o pravima kišnih glista i puževa golaća, na našem ubrzanom evropskom putu koji nema alternativu.

  • Bond

    28. jun 2016 | 13:37

    O kakvo razocaranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA