Velike promene stižu na Windows 10 drugog avgusta! Da li ste spremni za njih?

Windows 10 je za manje od godinu dana instaliralo više od 300 miliona ljudi, a sada stiže i prvi veliki update

  • 2

Microsoft bi prema najnovijim informacijama već 2. avgusta mogao da objavi prvi veliki update za Windows 10. Naime, čuvena kompanija je na svom blogu objavila vest pod nazivom "Microsoft najavljuje da će Windows 10 Anniversary Update biti dostupan 2. avgusta", ali je tekst ubrzo sklonjen.

PROVERITE ODMAH: Možda vaš kompjuter uskoro neće moći da radi na Windowsu 10!

Možda je Microsoft pogrešio datum, ali je veća verovatnoća da je ova vest objavljena ranije nego što je trebalo, pa potvrdu datuma možemo očekivati vrlo brzo.

Glavni fokus novog update-a za Windows 10 biće Windows Ink, opcija koja će korišćenje olovčice (stylus) učiniti daleko boljim. Pored toga, pretraživač Edge dobiće podršku za ekstenzije, a tu su i poboljšanja za Hello i Cortanu, kao i manje promene u interfejsu.

Windows 10 je za manje od godinu dana instaliralo više od 300 miliona ljudi, a glavni razlog je taj što je prelazak za korisnike Windowsa 7 i 8 besplatan. Međutim, od 29. jula ove godine prelazak na Windows 10 će se plaćati 119 dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA