SVE JE SPREMNO ZA NOVI IPHONE: Evo kada će ga Apple predstaviti (FOTO)

Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takođe ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što je njen sat Apple Watch

  • 0

Američka kompanija Apple poslala je danas pozivnice za prezentaciju proizvoda 7. septembra kada treba da predstavi novi model iPhonea.

BOLEST DODIRA: Otkriven veliki problem na iPhone-u 6 i 6 Plus!

Kao obično u pozivnici grupe se ne navodi ništa mnogo više od mesta i datuma događaja koji će početi u San Francisku u 10 časova po lokalnom vremenu (19 časova po centralnoevropskom vremenu).

PROCUREO PRVI VIDEO NOVOG IPHONE-A: Da li vam se dopada?

Datum se međutim podudara sa periodom kada grupa svake godine predstavljala svoje nove modele iPhonea, da bi stigli na tržište na vreme za novogodišnje i božićne kupovine.

DO SAD NEVIĐENO: Novi iPhone će izgledati ovako!

Prema glasinama koje kruže više mesecima jedna od novina uređaja koga su mediji već nazvali iPhone 7 biće nedostatak utičnice od 3,5 milimetara u koju se tradicionalno uključuju slušalice. Time će korisnici biti primorani da investiraju u bežične bluetooth slušalice ili da koriste adapter za priključak Lightning koji već služi za punjenje.

Foto: Martin Hajek Foto: Martin Hajek

APPLE IMA TRIK U RUKAVU: Novi iPhone će imati nešto što NIKO nije očekivao!

Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takođe ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što je njen sat Apple Watch.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA