KORISNICI IPHONE-A POBESNELI: Novi iOS napravio TOTALNI HAOS (FOTO) (VIDEO)

- Imali smo problem sa procesom ažuriranja softvera koji je uticao na mali broj korisnika tokom prvog sata objavljivanja novog iOS-a - izjavili su čelnici kompanije Apple

  • 4

iOS 10 je konačno stigao, ali ne bez problema. Naime, mnogi korisnici prijavljuju da se prilikom instaliranja nove verzije iOS-a pojavljuju problemi koji utiču na to da se iPhone automatski prebacuje u takozvani "recovery mode" koji zahteva brisanje svih podataka sa telefona i njegovo vraćanje na iOS 9.3.5 verziju.

DANAS STIŽE NOVI iOS: Evo šta morate da znate pre nego što ga instalirate!

Apple je potvrdio da je problem rešen, ali mnogi stručnjaci savetuju korisnicima da sačekaju dok drugi korisnici ne potvrde da je bezbedno instalirati iOS 10.

- Imali smo problem sa procesom ažuriranja softvera koji je uticao na mali broj korisnika tokom prvog sata objavljivanja novog iOS-a. Problem je brzo rešen i izvinjavamo se svim našim korisnicima. Svako ko je iskusio ovaj problem treba da svoj iPhone poveže na iTunes kako bi završio instalaciju ili da kontaktira najbliži Apple ovlašćeni servis - ističu iz Apple-a.

Pogledajte brzinu iOS-a 10 na svim iPhone uređajima koji ga podržavaju:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    14. septembar 2016 | 16:30

    Pa da izvinite a ako slucajno nemam taze bekap mogu da sednem na q..c.Rade ga godinu dana i opet ne moze da prodje bez greski.Kao da su nesto nivo i uveli samo gluposti koje iskacu sa svih strana sve sto je na androidu sto mrzim sada uvode polako na ios.

  • Jjack Denijels

    14. septembar 2016 | 21:11

    Samo iphone, samo fluidnost, samo vi koristite vase krsoide, ja cu od miline da brikujem svoj prelepi, preskupi ios iphone i nosicu ga kao nakit!

  • Ss

    14. septembar 2016 | 21:05

    Razlika je minimalna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA