LAMBORGINI U DŽEPU: Automobilski gigant lansira luksuzni smartfon! (FOTO)

Čuveni italijanski proizvođač automobila lansiraće ove godine u Rusiji luksuzni tablet, dva obična telefona i smartfon: ovaj potonji će biti pozlaćen i imaće kutiju od metala i krokodilske kože sa safirnim staklom da štiti displej

  • 0

Kao da Poršeov Blekberi nije bio dovoljan da zasiti potrebu ljudi za neumereno luksuznim smartfonima sa automobilskim žigom, Lamborgini je tu da pomogne ljubiteljima italijanskog dizajna.

Ruski sajt "Mail" izbacio je prve detalje novog Lamborginijevog "čeda",koja uključuje dva zlatna telefona, po jedan tablet i Android smartfon. Očekuje se da će u Rusiji biti lansirani u avgustu.

TL700 smartfon poseduje pozlaćenu kutiju od metala i krokodilske kože sa safirnim staklom koji štiti displej, što donekle objašnjava zbog čega Lamborgini za svoj telefon koji radi na Androidu 2.3, ima 3,7-inčni displej u rezoluciji 800 x 480 i kameru od pet megapiksela traži čak 2,758 američkih dolara.

Istovremeno, L2800 tablet ima sličnu mešavinu visoke cene i prosečnih specifikacija: 9,7-inčni displej u rezoluciji od 1024 x 768, procesor od 1,2 gigaherca i 512 megabajta RAM-a. Dizajn nije baš toliko razmetljiv kao onaj na pratećem smatfonu, i na njemu nema ni traga zlata, ali cena od 2,298 dolara će vam svakako obezbediti temu za hvalisanje na društvenim okupljanjima (ako mislite da je ludost nešto čime se treba hvaliti).

Uz obećanje da će ovi uređaji biti apdejtovani na Android 4.0, nema ni pomena da će ikada izaći izvan Rusije. Ali, sa druge strane, ne postoji ni jedan razlog zbog koga se to ne bi desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA