DRVENA TASTATURA: Ovo će izgledati dobro na bilo čijem stolu (FOTO)

Mi smo hteli da uradimo nešto drugačije, stvarajući nešto što će da traje i što je napravljeno primarno od drveta, najprirodnijeg, najizdržljivijeg i najobnovljivijeg materijala na zemlji - kažu u francuskoj kompaniji "Ori"

  • 1

Francuska firma "Ori" skoro je pustila u prodaju novu tastaturu napravljenu od jednog dela drveta javora ili oraha. Svaka tastatura je napravljena po narudžbini, a onda je pravljena, polirana, lakirana i ručno sklopljena u njihovoj radionici u Francuskoj.

"Ori" je kao kompanija rođena iz našeg posmatranja da mnogi moderni tehnološki proizvodi izgledaju veoma slično i napravljeni su od eko-neprijateljskih materijala, a dizajnirani da brzo zastare.

- Mi smo hteli da uradimo nešto drugačije, stvarajući nešto što će da traje i što je napravljeno primarno od drveta, najprirodnijeg, najizdržljivijeg i najobnovljivijeg materijala na zemlji.

- Sve je u tome da se spoje tradicija i novitet što se postiže kombinacijom tehnika konstantne obrade drveta i najsavremenije tehnologije. Svi naši proizvodi su "prijateljski" po prirodu - objavila je ova kompanija.

Tastatura poseduje blutut priključak i prodajna cena se kreće oko 125 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA