HIT DANA: U najmanjem autu na svetu se osećate kao astronaut (VIDEO)

Radi se četvorotočkašu, dizajnu Džeremija Klarksona, koji drastično odstupa od onoga što bismo nazvali klasičnim automobilom pošto mu je krov kaciga, vizir vetrobran, a nema ni vrata sa strane: jednom rečju, u ovim ćete se kolima osećati kao "Lego" svemirac!

  • 0

U poslednjoj epizodi "Top gira", popularne emisije sa BBC-ja koja se prikazuje i na našim prostorima, čuveni i ozloglašeni Džeremi Klarkson predstavio je najmanji automobil na svetu, "P45", koji je on sam dizajnirao.

Radi se četvorotočkašu koji drastično odstupa od onoga što bismo nazvali klasičnim automobilom pošto mu je kaciga krov, vizir vetrobran, a nema ni vrata sa strane: jednom rečju, u ovim ćete se kolima osećati kao "Lego" svemirac!

- Obećavam, ovo je pravi pravcati auto! - rekao je Klarkson pre nego što je seo u njega u krenuo u pustolovinu na auto-putu koja je trebalo da dokaže da je u pravu.

Kako je to prošlo, pogledajte na priloženom video-klipu u kome Džeremi testira auto u odnosu na koji "smart" izgleda kao tvrđava.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA