Najveći Blekberi 10 Džem u regionu 6. aprila u Beogradu!

Biće predstavljene novosti u oblasti razvoja aplikacija, kao i važni gosti iz Blekberi kompanije, a pored toga, posetioci će biti u mogućnosti da uživo testiraju najnovije uređaje

  • 0

U subotu, 6. aprila, u Beogradu se održava "Blackberry 10 Mini Jam", najveći Blekberi događaj na Balkanu, koji je namenjen programerima koji su zainteresovani za razvijanje aplikacija za Blekberi uređaje, a učešće je besplatno.

Biće predstavljene novosti u oblasti razvoja aplikacija, kao i važni gosti iz Blekberi kompanije, koji će biti dostupni svim zainteresovanim na sam dan događaja, čak i izvan radionica i predavanja.

Pored toga, programeri će biti u mogućnosti da uživo testiraju najnovije uređaje (o novom Z10 uređaju smo već pisali), razgovaraju sa predstavnicima kompanije i uvere se na delu koliko su važne veze između kompanije i programera.

- Donosimo najnovije informacije u oblasti mobilnih uređaja. S obzirom na to da je učešće besplatno, očekivali smo veliki broj prijava, ali su nas programeri prijatno iznenadili aktivnim prijavljivanjem još u prvim nedeljama posle objave događaja - kaže Branko Nikolić, lider grupe Blekberi programera na području Balkana (BlackBerry Developer Group Balkan) i ujedno i organizator događaja.

On dodaje da je to dobar znak i da se na taj način potezi kompanije Blekberi u podršci programera pokazuju kao vrlo dobri.

"Blekberi 10 Mini Džem" počinje u 9 sati u "Zira" hotelu u Beogradu i završava se velikom nagradnom igrom, a više informacija o događaju, o predavanjima i gostima nađite na strani www.bbdevbalkan.com.

Za prijavu je ostalo još svega nekoliko mesta, koja će, po svemu sudeći, biti vrlo brzo popunjena, a ako ste zainteresovani, požurite da se prijavite na ovoj adresi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA