SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0: Vaš novi poslovni partner

Savršen tablet za multitasking! Zahvaljujući moćnom čipsetu izuzetno je brz pri pokretanju aplikacija i izvršavanju komandi i zadataka

  • 0

Iz kompanije Samsung nam dolazi prvi tablet računar na svetu sa ekranom od 8 inča, nazvan GALAXY Note 8.0. Modelom Galaxy Note 8.0  Samsung želi da zadrži svoji poziciju na tržištu mobilnih uređaja srednje veličine.

Samsung Galaxy Note 8.0 u sebi ima četvorojezgarni Cortex A9 procesor koji radi na frekvenciji od 1,6 GHz, a da bi TFT ekran od 1280 x 800 rezolucije lepo radio tu je Mali-400MP grafički čip. Pored 2 GB RAM-a, interno skladište ovog tableta može biti 16 ili 32 GB, a sve to preko microSD slota možete  proširiti do 64 GB, dok  baterija od 4.600 mAh obezbeđuje autonomiju rada do 8 sati.

Jedna od glavnih prednosti ovog tableta je svakako njegov moćan čipset koji mu daje brzinu pri pokretanju aplikacija i izvršavanju komandi i zadataka. Opremljen zanimljivim funkcijama koje treba da vas zabave i donesu vam uzbuđenje, GALAXY Note 8.0 podržava i sve praktične funkcije koje se svakodnevno koriste.

Multitasking sa GALAXY Note 8.0 tabletom je sasvim lak zahvaljujući funkciji Dual View koja dopušta opciju da podelite ekran na dva dela, tako da u jednom delu ekrana možete gledati Jutjub klip, a u drugom delu čitati imejl ili hvatati beleške.

Opcija Reading Mode pretvara GALAXY Note 8.0 u čitač elektronskih knjiga, nudeći optimalne uslove za čitanje. GALAXY Note 8.0 možete čak da ga pretvorite u univerzalni daljinski upravljač pomoću opcije Smart Remote, čime ćete bez imalo muke upravljati TV uređajima, risiverima, DVD i Blu-rej plejerima.

S Pen je zanimljiv deo tableta i sa opcijom Air View treba samo da lebdi iznad ekrana za skraćeni pregled video-snimaka, elektronske pošte, fotografija. S Pen Gesture dopušta lako doterivanje slika i sadržaja, dok Paper Artist i Photo Note daju lični dodir vašim fotografijama.

Galaxy Note 8.0 je veoma pristojan tablet i dobar dodatak Samsungovoj ponudi. Tanak i dovoljno kompaktan da postane pravo društvo za rad i zabavu u pokretu, GALAXY Note 8.0 donosi performanse i funkcije koje mogu da podrže čak i najzahtevnije poslovne i zabavne potrebe. Osmišljen tako da efikasno čuva i upravlja vašim ličnim i poslovnim podacima, ovaj uređaj nove epohe pruža korisnicima savršenu džepnu organizacionu alatku koja se uvek nalazi nadohvat ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA