iPhone 5S izlazi u septembru? (VIDEO)

Kompanija Apple dugo je najavljivala novu tehnologiju korišćenja tečnih metala koju je konačno uspela da "ukroti", a prema navodima, vrlo je moguće da će nov telefon imati sjajnu metalnu površinu vrednu divljenja

  • 29

Svoj novi telefon iPhone 5S Apple bi mogao da prestavi 6. septembra, objavio je nemački blog "iFun", koji se poziva na "vrlo pouzdane izvore".

Naime, blog navodi da se očekuje da Apple pokaže dve vrste uređaja, koji se neće razlikovati u boji ili memoriji.

Kompanija Apple dugo je najavljivala novu tehnologiju korišćenja tečnih metala koju je konačno uspela da "ukroti". Prema navodima, vrlo je moguće da će nov iPhone 5Simati sjajnu metalnu površinu vrednu divljenja.

U međuvremenu su se pojavile nove glasine o tome da će Apple predstaviti novu, jeftiniju verziju svog telefona koji će imati plastično kućište.

Detroit BORG je na sajtu YouTube objavio video-prezentaciju navodnog kućišta novog smartfona koji izgleda kao kombinacija iPhone-a 3GS i Toucha.

Mashable piše kako su se na kineskom forumu "WeiPhone" pojavile fotografije plastičnih kutija na kojima piše iPhone 5S, što bi, nagađa se, mogao biti naziv novog jeftinijeg modela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jaca

    29. jul 2013 | 16:53

    Jedva cekam,strava izgleda!

  • Pametnica

    29. jul 2013 | 20:46

    Svaki novi iPhone izlazi u septembru...

  • jelena

    30. jul 2013 | 20:26

    Koliko sam ja shvatila ovaj video, ovo je napravio ljubitelj iphone-a! Ovo je samo pretpostavka.. Moze da izgleda totalno drugacije! Iphone5 je za sad strava.. Jedva čekam ios7 i opciju zoom tokom snimanja :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA