Stigao novi Samsung Galaxy Note 3 u mt:s!

Samsung i Telekom Srbija predstavili najnovijeg člana Note porodice. Ovaj moćni uređaj će biti dostupan uz MegaNet tarifni paket Telekoma Srbije po ceni od samo jedan dinar

  • 16

Kompanije Telekom Srbija i Samsung predstavile su Samsung GALAXY Note 3, pametni uređaj koji daje novu dimenziju uživanja u svakodnevnim zadacima, a biće dostupan uz MegaNet tarifni paket Telekoma Srbije po ceni od samo jedan dinar.

Uz niz unapređenih, inovativnih funkcija i novi, ekskluzivni izgled, ovaj uređaj donosi još veću snagu pri istovremenoj obradi više zadataka, a uvodi i značajna poboljšanja S Pen olovke. Uz GALAXY Note 3, korisnici imaju mogućnost da ispričaju svoje životne priče na dinamičan način, a zahvaljujući kompaniji Telekom Srbija, uređaj je moguće rezervisati u poslovnicama Telekoma i pre nego što bude dostupan u prodaji.

Izvršna direktorka Direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbija Natalija Jegdić izrazila je svoje zadovoljstvo povodom saradnje s kompanijom Samsung.

- Nastojeći da obogatimo iskustva svojih korisnika i doživljaj mobilnih komunikacija novim sadržajima i da istovremeno održimo kontinuitet u kvalitetu usluga, pripremili smo specijalnu ponudu za sve postpaid korisnike. Naši korisnici mogu da se opredele za ekskluzivni uređaj Samsung Galaxy Note 3 po ceni već od jedan dinar, uz najmoćniju tarifu na tržištu – Mega Net - rekla je Jegdić.

Samsung GALAXY Note 3 opremljen je širim Super AMOLED ekranom sa full HD rezolucijom, koji je istovremeno ugrađen u tanji i lakši uređaj, sa snažnijom i dugotrajnijom baterijom i predstavlja veliki korak unapred u odnosu na prethodnu generaciju. Dostupan je u crnoj i beloj boji, a Telekom će svakog kupca GALAXY Note 3 obradovati Samsung S-View Flip Cover futrolom, dok će prvih 20 dobiti vredan poklon - najnoviji Samsung GALAXY Gear.

- Kompanija Samsung će uvek biti posvećena stvaranju inovacija koje su inspirisane potrebama ljudi jer smo svesni da korisnici od nas očekuju stalne inovacije i unapređenja kada je reč o uređajima. Funkcionalne karakteristike GALAXY Note 3 uređaja, koje svakodnevno olakšavaju život naših korisnika i tako im omogućavaju da budu u koraku sa svim aktuelnostima, i njegov elegantan dizajn, stvorile su moćan uređaj - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i dodao da je ponosan što će u ovom uređaju i Galaxy Gear-u uživati i korisnici na srpskom tržištu i doprineti kvalitetnijem životu.

GALAXY Gear kombinuje mogućnost povezivanja pametnih uređaja i elegantan dizajn u jedinstvenom dodatku. On daje preliminarni prikaz o pristiglim pozivima, porukama, mejlovima i drugim obaveštenjima i omogućava korisnicima da prihvate ili diskretno ignorišu te notifikacije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mRko

    3. oktobar 2013 | 16:24

    Izgleda kao bus plus aparat

  • Masinac

    3. oktobar 2013 | 16:35

    Stigao novi televizor!!!!

  • Srb

    3. oktobar 2013 | 19:30

    Dobar je tel,ne znam sto ga pljujete,jeste veliki,ni ja ga ne bih kupio ali to ne znaci da ga treba pljuvati. Plus lepe poklone daju za prvih nekoliko kupaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA