LG G Pro 2 predstavljen u Južnoj Koreji

Ovu kameru izdvaja to što može da snima u 4K rezoluciji, kao i u HD rezoluciji sa 120 frejmova u sekundi, što omogućava pravljenje veoma kvalitetnih usporenih snimaka

  • 5

Kao što se ovih dana pričalo LG G Pro 2 pojavio se 13. februara u Južnoj Koreji, a veliki broj nagađanja u vezi njegove specifikacije su se pokazala istinitim. Iako većinu karakteristika imaju skoro svi high-end modeli današnjice, LG G Pro 2 ima nekoliko trikova u rukavu.

Ovaj model ima ekran od 5.9 inča sa Full HD rezolucijom, Snapdragon 800 četvorojezgarni procesor na 2.26 GHz sa Adreno 330 grafičkim procesorom, 3 GB RAM memorije, kameru od 13 Mpix. Što se tiče memorije, dolazi u dve varijante, sa 16 i 32 GB, a moguće je proširenje memorijskom karticom. Baterija ima 3200 mAh koju je moguće zameniti.

Ono po čemu se ovaj uređaj razlikuje od većine je taj što kamera može da snima u 4K rezoluciji, kao i u HD rezoluciji sa 120 frejmova u sekundi, što omogućava pravljene veoma kvalitetnih usporenih snimaka.

LG G Pro 2 pokreće najnoviji Android 4.4 KitKat, a LG je ubacio i nekoliko interesantnih funkcija. Moguće je otključavanje ekrana tapkanjem pozadine u određenom ritmu, stavljanje lozinki na određene fajlove i aplikacije, i Mini View koji smanjuje ekran na 4.7 i 3.4 inča kako bi uređaj koristili jednom rukom.

Uređaj se za sada pojavio samo u Južnoj Koreji, a datum pojavljivanja širom sveta za sada nije poznat, ali je sigurno da će biti predstavljen na Mobile World Congress-u koji će biti održan od 24. - 27. februara u Barseloni.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA