BRŽI I BOLJI: Evo šta donosi HTC One 2 (VIDEO)

Stranice telefona deluju blaže, a pozadina je malo zakrivljena. Ekran je povećan sa 4.7 na 5 inča. Pored ovih promena, ulaz za slušalice se sada nalazi sa donje strane, a M8 će imati i slot za microSD memorijsku karticu za razliku od prethodnog

  • 5

Tri nedelje pre zvaničnog predstavljanja novog premium modela kompanije HTC, model One 2 (kodno ime M8) imao je svoj nezvanični debi. Razvojna verzija ovog uređaja detaljno je predstavljena u dvanaestominutnom video klipu. Iako je originalni video posle kratkog vremena skinut sa YouTube-a, kopije se i dalje nalaze na ovom sajtu.

Kao što su i pokazivale slike koje su procurele u javnost, dizajn novog One modela nije znantno promenjen u odnosu na prethodni. Stranice telefona deluju blaže, a pozadina je malo zakrivljena. Ekran je povećan sa 4.7 na 5 inča. Pored ovih promena, ulaz za slušalice se sada nalazi sa donje strane, a M8 će imati i slot za microSD memorijsku karticu za razliku od prethodnog.

Što se tiče softvera i performansi, osoba koja u videu koristi uređaj, kaže da je HTC-ov BlinkFeed još bolji nego pre, a kameru opisuje kao spektakularnu. Još uvek nije poznato čemu će tačno služiti druga kamera na pozadini telefona, ali deluje kao da je brzina fokusiranja, kao i kvalitet fotografije značajno unapređen u odnosu na prošlogodišnji model.

HTC One je proglašen za najbolji model u prošloj godini, a videćemo kakve će reakcije biti na njegovog naslednika, čije se predstavljanje očekuje krajem marta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • <>

    4. mart 2014 | 21:00

    Model zvani 'jen dva

  • Nairot

    6. mart 2014 | 10:32

    Nemoj da si teletabis da mislis da G2 moze da se poredi sa ovim, uzmi u ruku ovaj telefon i bilo koji konkurentni G2,S4, sta god i videces o cemu ti pricam

  • dachakg

    5. mart 2014 | 00:53

    Koji li je ovo dijalekt engleskog jezika,kojim govori ovaj lik!? Majko Bozija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA