GIGATRON BEAST: Po prvi put u Srbiji probajte računar koji pomera granice (VIDEO)

Trenutno najbolje komponente koje se mogu pronaći na domaćem tržištu, sa periferijama koje pomeraju granice u svakom smislu. Gigatron Beast moguće je sklopiti po porudžbini a za više informacija možete pozvati besplatan Call Centar na 0800 30 40 50

  • 9

Prvi put u Srbiji, neverovatno snažan dekstop računar. Ova mašina sastavljena je od trenutno najboljih komponenti koje se mogu pronaći na lokalnom tržištu, pa je ova vrhunska mašina opravdala svoje ime - Gigatron Beast. Ovu zver od računara možete probati u Gigatron Shop-u u tržnom centru Stadion.

Snazi  Gigatron Beast-a retko koji računar može da parira. On u svim situacijama daje neverovatne performanse, nebitno da li su to najnoviji i najzahtevniji naslovi video igara ili zahtevni grafički programi. Detalji koje ovaj računar može da prikaže ostaviće vas bez daha.

Specifikacije Gigatron Beast-a:

U paketu dolaze i periferije: monitor Dell Up 3214Q sa 4K rezolucijom, gejmerski miš Logitech g602, tastatura Logitech G19s i slušalice Logitech G930 za neponovljivo iskustvo koje ova mašina može da ponudi.

Gigatron Beast je moguće naručiti i sklopiti po porudžbini, a za više informacija možete pozvati besplatan Call Centar na 0800 30 40 50, ili požurite u tržni centar Stadion i isprobajte računar koji je pomerio granice.

Pogledajte video kako izgleda sklapanje Gigatron Beast-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA