Krenite u WOAH avanturu i osvojite vaučer za kupovinu u WinWin radnjama

Jednostavno skinite WOAH aplikaciju sa Google Play Store ili iOS App Store i vaša avantura može da počne

  • 0

Foto: Promo

Ako ste ljubitelj dobre muzike, redovno pratite domaće YouTube zvezde, ali vas takođe zanima da zavirite i u živote tinejdžera van Srbije, onda ste sigurno primetili novu aplikaciju-WOAH, koja vam nudi najbolji, besplatni sadržaj.

Uz pregršt sjajne muzike, video klipova i drugog zabavnog sadržaja koji korisnici mogu prilagoditi prema svojoj želji i pristupati mu čak i kada su offline, WOAH sve do 24.oktobra najbržima svakog sata deli po vaučer za kupovinu u WinWin radnjama.

Jednostavno skinite WOAH aplikaciju sa Google Play Store ili iOS App Store i vaša avantura može da počne. Da biste učestvovali, potrebno je da kupite promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćete prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Zatim, napravite svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađete kod ispod zatvarača promo pakovanja, upišete ga u aplikaciju, pošaljete, a onda sve zavisi od toga koliko ste bili brzi jer  prvi poslati mejl svakog sata dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji. Dobra vest je da se možete igrati 24 sata i isto toliko puta biti u prilici da osvojite vaučer. U međuvremenu ćete uživati u WOAH sadržaju i slušati omiljenu muziku, gledati zanimljive klipove, čitati tekstove i putopise, ali i prvi saznati za brojne događaje, akcije, promocije, nagradne i zabavne igre i to sve u  vašoj neprosrednoj blizini.

WOAH avantura je već počela, ne čekajte da se pridružite mestu gde stanuje dobra zabava.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA