• 1

Mislite da vas je neko blokirao na Messengeru? To možete lako da proverite za samo nekoliko sekundi

Ukoliko onoga na koga sumnjate da vas je blokirao ne možete da nađete među kontaktima, najverovatnije obrisao svoj nalog

  • 1

Ako redovno koristite Facebook Messenger, u nekom trenutku će vam se desiti da posumnjate da vas je neko sa kime ste se ranije dopisivali, blokirao.

Ukoliko se to dogodi, aplikacija vas o tome neće obavestiti, već ćete sami morati da istražite ko je odustao od dalje komunikacije sa vama.

To ćete uraditi tako što ćete prvo u Messengeru potražiti osobu za koju mislite da vas je blokirala.

Nakon što je pronađete, prvo će vam izgledati da je sve u redu. Međutim, ako pokušajte da joj pošaljete poruku u tome nećete uspeti.

Ako se pored poruke samo pojavi kružić, bez bilo kakve boje, to je verovatan znak da ste blokirani. Da niste, pored isporučene poruke pojavio bi se ispunjeni kružić sa jednom "kvačicom", koji nestane kada se poruka pročita.

Ukoliko onoga na koga sumnjate da vas je blokirao ne možete da nađete među svojim kontaktima, najverovatnije je da je ta osoba obrisala svoj nalog.

Video: Vajber objasnio deci kako da se zaštite od zloupotreba na internetu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima