550.000 novih korisnika za samo 4 dana: Amerikanci "potpuno poludeli" za ruskom aplikacijom

Telegram je za kratko vreme postao druga najtraženija aplikacija u SAD, a u poslednjih 72 sata dobio je čak 25 miliona novih korisnika u celom svetu

Komentari

 • Tako je

  Upravo tako, da je komentator čitao white pages uopšte o Telegramu znao bi u čemu leži njihov kvalitet..Nsime oni sami kažu moguce je podatke dati trecoj strani na zahtev ali onda moraju traziti zahtev od 6 država sa različitim zakonodavstvom u kojima se nalaze serveri telegrama..Namerno je tako urađeno. Svaka vaša poruka kriptovana se deli i šalje na više nezavisnih lokacija u šest različitih zemalja sa različitim zakonima..Tako da sve u svemu jako teško za komprtomitaciju ali ne i sasvim nemoguće.

 • Alcatraz

  Sve to stoji da je bolja alternativa od whatsapp i vibera, ali da je baš toliko bezbedna mislim da je malo teško. Svaki programer aplikacije zna kod za pristup naših poruka i čim mu CIA, BIA ili bilo ko drugi zatraži.. normalno je da će da im otkrije. Jedino se slažem u tome da je mnogo brža i od vibera i whatsapp što se tiče slanja poruka, slika i video klipova.

  • nest

   @Alcatraz

   “Programer aplikacije zna kod za...” kakva nebuloza.A tek ovi sto lupaju lajk...kakvo neznanje...Sam source code nema veze sa enkripcijom, to su dve razlicite stvari.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima