Viber ima novu opciju za korisnike u Srbiji

Viber Objektiv daje mogućnost korišćenja velikog broja vizuala pomoću kojih mogu da se prave fotografije i video klipovi...

  • 0
Viber Objektiv Foto: Viber

Najpopularnija čet aplikacija na našim prostorima dobila je novu opciju korišćenja AR Objektiva (objektiva proširene realnosti). Korisnici Vibera će, takođe, moći da koriste Bitmodžije (Bitmoji), personalizovane strip-verzije avatara koje će moći da se dodaju fotografijama i video-klipovima i tako kreiraju sopstvene stikere i emodžije.

Viber Objektiv daje mogućnost korišćenja velikog broja vizuala pomoću kojih mogu da se prave fotografije i video klipovi, koje možete da šaljete u porukama ili da ih delite na drugim platformama. Objektivi sa predmetima iz proširene stvarnosti reaguju na mimiku, osmehe ili namigivanje i mogu da ponavljaju pokrete lica korisnika.

Više od 30 ponuđenih objektiva korisnicima nude veliki izbor dizajnerskih opcija:

  • Objektivi koji dodaju predmete i teksture na lice, delove tela ili pozadinu - perje, šešire, tetovaže, crteže, grafike...
  • Realistične objektive za ulepšavanje - koji menjaju boju kože, dodaju šminku ili sjaj, menjaju frizure,
  • Objektive koji u potpunosti menjaju pojavu - na primer, sa prizorima životinja,
  • Gejmerske objektive sa proširenom stvarnošću, kod kojih će korisnici morati da obave određene zadatke u njihovom stvaranju.
Viber Objektiv Foto: Viber

Viber će jedan broj objektiva ponuditi za korisnike iz Srbije, pa će tako će od početka školske godine učenici moći da se zabavljaju slobodno kreiranim prikazima njihovih budućih profesija. Ta kompanija planira da predstavi 300 različitih objektiva do kraja 2021. uz redovne novitete na mesečnom nivou.

Uvođenje AR Objektiva je posledica partnerstva Vibera sa kompanijom Snap Inc, kreatorom aplikacije Snapchat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA