≫ 

Želite da pređete sa iPhone-a na Android? Google ima "tajnu" iOS aplikaciju koja vam pomaže u tome

Aplikacija “Switch to Android” za iOS nije listirana u App Store-u, ali je dostupna za preuzimanje preko direktnog linka

  • 0
IOS Android Foto: Shutterstock

Google je tiho objavio besplatnu aplikaciju za iOS koja ima za cilj da “pomogne” iPhone korisnicima da lako prenesu podatke na Android uređaj. Aplikacija “Switch to Android” radi bežično, što znači da korisnici neće morati da povezuju dva telefona pomoću kabla.

“Aplikacija vam pomaže da brzo i bezbedno premestite svoje najvažnije podatke — fotografije, video snimke, kontakte i događaje u kalendaru — na potpuno novi Android uređaj bez napornih kablova”, prema opisu aplikacije u App Store-u.

Ipak, u opisu se ne spominju poruke, sugerišući da aplikacija neće moći da ih prebacuje.

Portal 9to5Google, koji je prvi izvestio o aplikaciji, kaže da je u pitanju nelistirana aplikacija, odnosno ona koja je dostupna za preuzimanje preko App Store-a, ali za razliku od listiranih aplikacija, ne možete je pronaći pretraživanjem App Store-a, već morate koristiti poseban link za nju.

Link možete pronaći OVDE.

Google nije odmah odgovorio na zahtev za komentar o tome kada bi aplikacija mogla zvanično da bude listirana u App Store-u.

Apple od 2015. godine nudi sličnu aplikaciju da pomogne korisnicima da pređu sa Android-a na iPhone, pod nazivom “Move to iOS”.

Video: Ovo su najjače društvene mreže u svetu trenutno: Koje od njih imate vi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA