≫ 

WhatsApp dobio važne promene, a tiču se grupnih razgovora

Opcija će biti korisna svim introvertima koji se ponekad "stide" da napuste grupu jer su znali da će svi korisnici grupe biti obavešteni

  • 1
WhatsApp, Vocap, devojka, telefon, aplikacija Foto: Unsplash

Grupni razgovori na WhatsApp-u su uobičajen i praktičan oblik komunikacije između korisnika, posebno kada neke informacije treba da se podele sa većim brojem ljudi, a kompanija je upravo najavila promene grupnih ćaskanja.

"Sada možete da napustite grupni čet kad god želite, a da drugi ne znaju, jer će samo administrator grupe biti obavešten kada izađete iz grupe", kratko su napisali iz WhatsApp-a na Twitteru.

Opcija će biti korisna svim introvertima koji se ponekad "stide" da napuste grupu jer su znali da će svi korisnici grupe biti obavešteni.

Sada to više nije slučaj.

Ostale opcije grupnog ćaskanja ostaju nepromenjene, prenosi Tportal.

Svaki administrator grupe može da izbriše grupu za sve učesnike. Pre nego što možete da izbrišete grupu, morate da uklonite sve učesnike grupe, a zatim da izađete iz grupe. Kada izbrišete grupu, više je nećete videti na svojoj listi za ćaskanje i istorija ćaskanja će biti izbrisana sa vašeg telefona.

Drugi učesnici će i dalje videti grupu na svojoj listi za ćaskanje, ali niko neće moći da šalje poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    10. oktobar 2022 | 14:23

    Ovaj App je najveca spijunaza. Bolje je korititi Viber.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA